Wokmeny Hinode Wok i Älvsjö station

Öppettider

Mån-Fre 11:00-21:00
Lör-Sön 12:00-21:00
Tel: 08-83 73 88

Serveras med önskad tillval:
Vegetarisk 85:-
Kyckling/ Fläskkött 90:-
Nötkött 95:-
Räkor el. skaldjur 110
:-

10. Pad mhed ma måong
Tillagas med cashewnötter, chilliolja och grönsaker.

11. Pad Graaprao
Tillagas med thailändsk basilika, chilli, vitllök, grönsaker och ostronsås.

12. Pad preowan

Tillagas med grönsaker och sötsursås.

13. Pad khing

Tillagas med ingefära, grönsaker och ostronsås.

14. Pad paak

Tillagas med grönsaker, soja och ostronsås.

15. Kao pad
Stekt ris med ägg och grönsaker.

16. Stekt äggnudlar

Stekta äggnudlar med ägg och grönsaker.

17. Pad thai

Klassisk nudelwok med risnudlar, ägg, böngroddar, gräslök, purjolök, och jordnött.

18. ”Szechuan” wok
Tillagas med grönsaker och ”szechuan”sås.

19. Biff med bambuskott

Wokade biff med bambuskott och soyasås.

20. Biff med lök

Wokade biff med lök och soyasås.

21.Pad ho ra pha
Tillagas med thailändsk sötbasilika,vitlök,grönsaker och ostronsås,

22.pad prik geang
Tillagas med rödcurry pasta,kokosmjölk,citronblad och grönsaker.

23.Kao pad prik paow
Stekt ris med ägg, grönsaker och chillipasta.

24.pad nampriphow
Tillagas med thailänsk sötbasilika, vitlök,grönsaker, chillipasta och ostronsås.

Grytor med kokos

Serveras med önskad tillval:
Vegetarisk 85:-
Kyckling/ Fläskkött 90:-
Nötkött 95:-
Räkor el. Skaldjur 105:-

31. Geang keowan - gröncurry
Tillagas med bambuskott, äggplanta och paprika.

32. Geang phed - rödcurry
Tillagas med bambuskott och paprika.

33. Geang kaari - gulcurry
Tillagas med gullök och paprika.

34. Geang phaneang - Phaneangcurry
Tillagas med äggplanta, paprika och limeblad.

35.Geang massman
Tillagas med paprika, zucchini,potatis och jordntter.

 

Veckans Lunch

Måndag

1. Stekt fläskkött med ingefära,grönsaker och ris
2. Stekt äggnudlar med grönsaker och ostronsås

3. Kycklingfile i rödcurry med kokosmjölk och ris

Tisdag

1. Stekt kycklingfile med cashewnött, grönsaker och ris
2. Stekt ris med fläskkött, ägg och grönsaker.

3. Biff i panängcurry med kokosmjölk och ris

Onsdag

1. Stekt kycklingfile med grönsaker, sötsursås och ris

2. Stekt biff med thai basilika,vitllök och ostronsås

3. Skaldjur i rödcurry med kokosmjölk och ris

Torsdag

1. Stekt biff med bambuskott, soyasås och ris

2. Stekt skaldjur med sötbasilika,grönsaker och ris

3. Kycklingfile i gröncurry med kokosmjölk och ris

Fredag

1. Stekt fläskkött med basilika vitllök och ostronsås

2. stekt äggnudlar med kycklingfile, ägg, och grönsaker

3. Biff i gulcurry med kokosmjölk och ris

Läsk i burk: 10:-
Läsk i flaska 15:-